2012. február 13., hétfő

Sziasztok!

Szombaton megtartottuk a Karma Farsangot, mindenkinek köszönjük, hogy velünk volt. Délelőtt beszélgetés, kószálás, jóslások, délután 1 órakor indultak az előadások. Elsőként Chovanecz Zsuzsanna, a Kőbirodalom vezetője tartott egy összefoglaló előadást "Ásványok és kövek hatása" címmel.. Beszélt a kövek kiválasztásáról, tisztításáról, töltéséről, fajtáikról, az elixír készítéséről, a kövek csoportosításáról csakraszínek szerint.
A következő Bíró Zsolt Válságkezelés a léleklátó szemével c. szuggesztív előadása volt, rengeteg humorral. Vezérmotívuma a Mostban való feloldódás és felszabadulás volt, hogy engedjük meg magunknak a boldogságot, szabaduljunk meg a fiktív jövő fiktív problémáitól. A válságot, mint lehetőséget mutatta be, elmondta, a krízis szó jelentése latinul döntés, a válság annyit jelent, hogy bár belül tudjuk merre, de elindulni nem merünk.
Barabás Erika karma asztrológus egy vendége, Anikó horoszkópját elemezte, ezen keresztül mutatta be a karma asztrológia ismereteit és lehetőségeit. Elmondta, a lélek mindig pontosan tudja, merre menjen, hol kapja a számára szükséges tanításokat. Hangsúlyozta emellett a szabad akarat, és szabad hit fontosságát, megerősítve, a csillagok nem uralnak csak hajlamosítanak.
Kiss Zoltán Zéro A számok mágiája c. előadása szorosan kapcsolódott az előzőhöz. 1-9-ig elemezte a számokat, folyamatosan ismertetve az asztrológiai összefüggéseket. Tartalmas és tanulságos előadás volt, humorral átszőve.
Csongrádi Kata zenével, tánccal kevert Kataságok c. előadása zárta a sort. Törékeny, és éteri, nagyon finom jelenség.
Este 9 körül kezdődött a Blackriders együttes stílusú koncertje. Zenéjük többféle elemet és stílust vegyít, elsősorban ír hagyományokra épül, de megtalálhatók benne magyar és amerikai elemek is. A koncert után még éjszakába nyúlóan beszélgettünk, nagyon jó nap és este volt, köszönjük, a stúdió életrekelt!



Chovanecz Zsuzsanna
Bíró Zsolt
Barabás Erika

Zéro

Blackriders

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése