2012. február 10., péntek

Február 11.szombat

Csak Magyarország határain belül élőkre vonatkozik!

Február 5.vasárnap

A Nap a Vízöntő jegyében 6 óra 55 perckor kel és 16 óra 59 perckor nyugszik. A Hold a Mérleg jegyében nyugvóban van reggel 8 órától este 21 óra 50 percig, ekkor kel. Holnap reggel 8 óra 35-kor nyugszik.
Meditációhoz, testmozgáshoz, rehabilitációs kezelésekhez alkalmas időszak a kora reggel és a délután öt óra körüli időszak.
Fogyó-és tisztítókúrához nagyon kedvező ez a hétvége is.
Érzelmi szempontból nem kedvező időszak a vitás ügyek intézéséhez, ne most kommunikáljunk szeretteinkkel ügyes-bajos dolgainkról, halasszuk későbbre.
Művészetekkel és vízzel kapcsolatos foglalkozást végzőknek nagyon kedvező ez a nap, ahogyan az egész hétvége.
Próbáljunk ma többet pihenni, a hét folyamán elintézetlenül hagyott ügyeinknek ne most járjunk utána, mert nem kedvező ez a nap szinte semmilyen ügyintézéshez.
Kényeztessük magunkat, masszíroztassunk, látogassuk meg a kozmetikust, hallgassunk zenét, menjünk színházba. (Nézzétek meg családi körben „ A Rádió aranykora” című filmet. Woody Allen rendezte :) ).
Vese és hólyagproblémákkal küzdők legyenek nagyon óvatosak, öltözzenek melegen és fogyasszanak sok folyadékot.
A halaszthatatlan műtétek elvégzéséhez alkalmas a mai nap, illetve a plasztikai beavatkozásokhoz, főként az eltávolító műtétekhez (mellkissebbítés, orrplasztika, zsírleszívás, stb.).
Továbbra is hideg idő várható.


*

Menjünk el a Karma Farsangra! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése