2012. február 14., kedd



A Karma TV-nél kapható Beszeda Gábor Jól-Lét című hangoskönyve. Az alábbiakban olvashatjátok az ismertetőjét:


A Jól-Lét rendszere alapjában véve az emberek Életének –divatos kifejezéssel élve- „Tudatos Teremtését” hivatott segíteni. Manapság számtalan könyv és kiadvány foglalkozik a témával, melyek közös nevezője az, hogy az emberi tudat megfelelő irányítása kulcsfontosságú a körülmények szándékos alakítása végett. Joggal merülhet fel a kérdés Önben, hogy „Ez nagyon klassz...de akkor mi ebben az újdonság?”. Röviden felvázolnám.
Tapasztalataim szerint ha egy kereső ember megismerkedik a Tudatos Teremtéssel, akkor rögtön illeszkedni tud hozzá, mert valóban ez az a létállapot, ami tagadhatatlanul működik az Életben s igazából mindenki ösztönösen éli...
...ösztönösen s nem irányítottan.
Ami miatt azonban nem érnek el tartós eredményeket az az, hogy nincsenek meg a megfelelő ismereteik a rendszerbe illeszthetőség végett. Gondolok itt a modern fizikai, biológiai és pszichológiai tényekre és tudományos bizonyítékokra, valamint az egyes részterületek összekapcsolására. A valódi integráció ezek nélkül elmarad. A másik probléma, hogy a könyvek nagyon ritkán mutatnak utat valódi gyakorlatokon keresztül. Az ez iránt érdeklődők igazi útkereső emberek, akiknek a pontos útmutatás rendkívül fontos. Ezt tapasztalom klienseim visszajelzései által is, melyek révén gyakorlatilag kivétel nélkül arról számolnak be, hogy a lemezek meghallgatása után eddigi ismereteik –mintegy puzzle-szerűen- összeállnak és valóban használhatóvá lesznek. Pedig voltaképp csak pontos útmutatást kapnak azon ismereteken keresztül, melyeket eddig nem tudtak összekapcsolni. Vagy azért, mert nem jutott tudomásukra vagy épp a „tudományos előképzettség” hiányzott a megértéshez.
A teljes megértés nélkül pedig szinte kivétel nélkül frusztráltság az eredmény, hisz’ mindenhonnan azt hallják, hogy ez velünk született ajándék és igenis működik. De nekik valahogy mégsem megy. Persze rögtön magában keresi az ember a hibát s ezzel rögtön be is korlátozza saját lényét...s a kör bezárult.
Vannak olyan előadók-tanítók, akik előadásaikon kitérnek az integrációhoz szükséges ismeretekre, de tudjuk, hogy az útkereső emberek egész kicsiny hányada jut el ilyen tanfolyamokra. A jelentős hányad könyvekből szerzi ismereteit s ezeket próbálja beépíteni Életébe.
A Jól-Lét rendszere ezt a gátat hivatott áthidalni a Tudatos Teremtés kapcsán, kiemelten hangsúlyozva a gyakorlás fontosságát. Ez a hangoskönyv egy ilyen gyakorlati utazás 25 napon keresztül. Minden egyes napra olyan módszereket kínál, melyek bizton elvezetnek a teljes megértéshez és a valódi eredményekhez. Rengeteg egészségügyi és pszichofiziológiai tapasztalat, természetgyógyászati módszerek vagy épp saját szerzeményű gyakorlatok teszik ki  3 CD lemezen. A metódus a következő: minden egyes nap egy track-et meghallgatva bárki megismerheti a Tudatos Teremtés gyakorlati segítő módszereit.
Kompaktan használható a rohanó világban, hiszen akár reggel a munkába menet az autóban vagy egy discman-ben is hallgatható, akárhányszor ismételhető. Egy önismereti utazás is ez egyben, mely a visszajelzések alapján igazi felismeréseket indukál a hallgatókban.









A hangoskönyv megrendelhető az online@karma-tv.hu e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése