2012. február 6., hétfő


Február 7. kedd


Csak Magyarország határain belül élőkre vonatkozik!


A Nap a Vízöntő jegyében 7 óra 1 perckor kel és délután 16 óra 53 perckor nyugszik. A Hold az Oroszlán jegyében 16 óra 46 perckor kel és szerdán reggel 6 óra 47 perckor nyugszik.
Ma este nyolc óra után Telihold van. Sajnos nem fogjuk látni az égen, mert beborítják a hófelhők.
Meditációhoz és testmozgáshoz a reggel 7 óra a legalkalmasabb. A fogyózók fellélegezhetnek, mostantól könnyebb és gyorsabb a fogyás (a szabályokat továbbra is be kell tartani). Tisztítókúrához, ivókúrához alkalmas időszak. Mesterséges megtermékenyítéshez nem kedvező.
A mai napon a Szaturnusz, a Vízöntő jegyének hagyományos uralkodó bolygója délután 3 órakor retrográdba vált, ami azt jelenti magyarul, hogy távcsővel nézve úgy tűnik, mintha hátráló mozgást végezne, valójában lelassul. Ez is az egyik oka annak, hogy hivatalos ügyeink és minden fontos és sürgős dolgunk intézése akadályokba ütközik. A Szaturnusz ma türelemre int mindannyiunkat, mindenkit a maga dolgában. A hideg, fagyos, zord időjárásért is felelős a retrográd Szaturnusz.
Ha lehetséges, ma ne vizsgázzunk, halasszuk el fontos tárgyalásainkat és ne írjunk alá semmit anélkül, hogy többször át ne olvastuk volna.
Ezen a héten megszaporodik a hamisítások, csalások száma, legyünk óvatosak, ha ingatlant vagy ingóságot vásárolunk, vagy eladunk, nehogy becsapjanak minket.
Párkapcsolati viták rendezéséhez sem alkalmas ez az időszak.
Most érdemes fodrászhoz menni! Szív és érrendszeri betegek figyeljenek jobban magukra.
Hideg, felhős idő, csapadék országszerte. Néhol szél is lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése