2012. február 27., hétfő

2012. február 27. hétfő

Csak Magyarország határain belül élőkre vonatkozik!


A Nap a Halak jegyében 6 óra 28 perckor kel és 17 óra 24 perckor nyugszik. A Hold a Bika jegyében 8 óra 22 perckor kel és 23 óra 28 perckor nyugszik.
A Hold általában két naponként csillagjegyet vált, ritkábban fordul elő, hogy három és fél napig halad egy állatövi jegyen keresztül. Napjainkban éppen ez történik, a Bikában hosszabb ideig halad a Hold, ezért hatása erőteljesebben érvényesül. Ezen a héten nagyon sok fényszögkapcsolatot is létesít más bolygókkal, ezért ez a hatás még jelentőségteljesebb. Telihold felé haladunk.
Meditációhoz és sporttevékenységhez, főként úszáshoz, vízi tornához alkalmasak a reggeli órák; amikor meditálunk, pozitív megerősítéseket használjunk a gyarapodás (pénz, érzelmek) érdekében.
Fogyókúrához nem kedvező ez az időszak, ezért fontos, hogy figyeljünk jobban a diéta betartására.
Művészi pályán dolgozók és vízzel kapcsolatos foglalkozásúak számára nagyon kedvező ez az időszak, olyan lehetőségeik adódhatnak, amelyeket kár lenne kihagyni. Ki-ki a maga életében érezheti ezt a hatást erősebben, vagy gyengébben. Az ilyen jellegű szerződések megkötésében adódhatnak akadályok, késedelmek.
Ha a mai napon hozunk fontos döntéseket érzelmi kapcsolatainkban, nem követünk el nagy hibát.
Egészségi problémáinkat hatásosabban tudjuk kezeltetni vízkúrával, illetve olyan természetgyógyászati módszerekkel, amelyek folyadékkal kapcsolatosak.
Változékony  idő várható, 10 C fok alatti hőmérséklettel. Helyenként várható szél.
Az időjóslás az ország egész területére általánosságban vonatkozik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése