2012. január 6., péntek



Szeretettel üdvözöljük oldalunkon!
A Karma Televízió ezoterikus-spirituális csatorna, melynek célja, hogy objektív új és ősi ismereteket nyújtson a spirituális, tudatos és természetes életmódhoz, valamint bemutassa az alternatív gyógyászat és az egészséges életmód módszereit. A televízió egyik fő célja az ezoterikus tanok széles körű megismertetése. Élő interaktív műsorainkkal a nézők telefonos kapcsolatba léphetnek munkatársainkkal, illetve interaktív módon tanácsokat kaphatnak a jövőjükkel, sorsukkal, egészségükkel kapcsolatban
A Karma TV stúdió színpadán élő (szintén ezoterikus) stand-up comedy előadások és klubkoncertek, valamint felvételről színházi közvetítések is műsorra kerülnek.  A stúdió "Pódium" színpadán a hazai ezoterikus élet jelentős személyeivel valamint spirituális szemléletű hírességekkel rendszeresen találkozókat és rendezvényeket szervezünk, amelyeket rögzítünk, és később kerülnek bemutatásra hangos könyv, tv műsor formájában.
Saját gyártásban több műsor is sugárzásra kerül, ahol olyan népek, népcsoportok kerülnek bemutatásra melyeknek autentikus hitvilága néprajzilag még fellelhető (népszokások, mondák, babonák, boszorkányságok), ezeket archiváljuk. A Karma Televízió aktívan részt kíván venni a hazai ezoterikus életben, értesít ezoterikus hírekről, eseményekről és találkozókról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése