2012. január 16., hétfő

Szép napot!

Az alábbiakban olvasható Kiss Zoltán Zéro előrejelzése 2012-re vonatkozóan. A cikk a Blikk Nők 2012. 2. számában jelent meg. Fogadjátok szeretettel!

"Mire számíthatunk 2012-ben?

A kaldeusi hagyomány szerint a hét napjait és az egymás után következő naptári éveket is elnevezték a hét ősbolygóról. Érdekességként a hét napjainak elnevezése: vasárnapNap, hétfőHold, keddMars, szerdaMerkúr, csütörtökJupiter, péntekVénusz, szombatSzaturnusz.
Ugyan így az egymás után következő naptári évek sorrendje: Szaturnusz, Jupiter, Mars, Nap, Vénusz, Merkúr, Hold.
A 2011-es év a Vénusz éve volt, ami első sorban az anyagi és érzelmi biztonságunkkal kapcsolatos feladatokról szólt, ami hazánkban nagyon sok embert, családot érintett.
A sorrend szerint 2012. a Merkúr, a kommunikáció és az emberi kapcsolatok rendezésének éve lesz. Nagy változásokra lehet számítani világban az élet sok területén. 
Az országok, államok közötti szerződéseket újra kell tárgyalni, új alapokra kell helyezni az együttműködést a nemzetközi kapcsolatokban. Hazánkban pedig  folytatódik az államigazgatás átszervezése, alsó fokú iskolák, oktatás átalakítása.
Egy gyors, változékony időszak előtt állunk. Előtérbe kerülnek az emberi kapcsolatok, ami sok embernek idegileg megterhelő lehet, különösen azoknak, akik nem akarnak változni.
A mindennapokban pedig nem lehetünk felületesek. A szerződésekre, papírokkal kapcsolatos teendőkre figyeljünk oda, türelmesnek kell lennünk, hogy ne hibázzunk.
Mindent meg kell újítani, a kapcsolatainkat is. Lépésről-lépésre körültekintően meg kell terveznünk mindent, a további jövőnket.
2012=2+0+1+2=5  a 9-es számsor közepe. Sorsdöntő feladat előtt állunk!
 Most fog eldőlni, hogy képesek leszünk-e továbblépni, megújulni, vagy vissza esünk egy negatív spirálba.
Legyünk rugalmasak, nyitottak és optimisták!
Ha jól használjuk ki a 2012-es évet, az a mi fejlődésünket, életünk javulását és további lehetőségeinket segítheti."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése