2012. január 29., vasárnap


Január 30. hétfő


Az előrejelzés csak a Magyarország határain belül élőkre vonatkozik!

Heti jó tanács a Vízöntő szülötteknek: Állj ki magadért! A közösség (baráti társaság, munkahelyi csoport, stb.) lelke vagy, megérdemled a tiszteletet és a megbecsülést! Boldog születésnapot,kedves Vízöntő!
Szép hetet kíván mindenkinek Barabás Erika asztrológus.

A Nap a Vízöntő jegyében 7 óra 12 perckor kel és 16 óra 41 perckor nyugszik. A Hold a Kos jegyében 9 óra 52 perckor kel és holnap hajnalban 00 óra 41 perckor nyugszik. A Nap folyamán a Hold jegyet vált és a Bika jegyébe lép a késő délelőtt folyamán.
Holdtölte felé haladunk. Jógához, testmozgáshoz, kocogáshoz és gyógyfürdőzéshez a reggeli órák a legalkalmasabbak, napkelte idején. Meditációhoz a leghasznosabbak a napkelte és a napnyugta órái. Fogyókúrához, léböjtkúrához alkalmatlan időszak, azonban hízáshoz és teherbe eséshez kedvező. A szülések a mai napon elhúzódhatnak. Fogorvosi beavatkozásokhoz alkalmasabb ez a nap, ha felépítő jellegű a kezelés. Húzáshoz nem jó, több vérzéssel, nehezebb sebgyógyulással jár. (A halaszthatatlan sebészeti beavatkozásokat természetesen el kell végeztetni!)
Házasságkötéshez, házassági szerződések aláírásához kedvező ez a nap. Lelkileg nyugodtabb időszak elé nézünk a Holdnak a Bika jegyébe való átlépése miatt. Mesterséges megtermékenyítéshez is alkalmas ez a nap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése